Какво е бъдещето на Левски без Спас Русев?
 

Вариантът е само един - ЦСКА (София)!

07 юни 2013 17:47

Автор: Георги Атанасов    

Никакъв компромис, никакво отстъпление нито на милиметър от Храма в Парка на свободата! ЦСКА няма цена, а истинските „армейци“ никога няма да се съгласят да платят с душите си и паметта на бащите си

Много лесно им се струва да се събудят без генетичния си кошмар, но няма как да стане. Поколения дегенерати – от доносника Николай до мутрите от карето за белот на ГЕРБ жадуват края на ЦСКА, но няма да го дочакат. И все пак трябва да им се признае, че максимално се доближиха до мръсната си цел благодарение на пернишките „боклуци“. Сега няма време за излишни приказки, но си спомнете колко пъти писах и говорих за ликвидаторската роля на „гърнетата“. Специално изпратени да унищожат ЦСКА от хората на Батков в Тройната коалиция през 2008 г. и поддържани с тази цел по последно от Бойко Борисов. Всеки знае за какво става дума, а пък ако не знае, ще му припомня, че Димитър Борисов и Иво Иванов се обединиха с нарко-сектора от Подуяне в подкрепата си за престъпния режим на мутромилиционерите.

И така – какво да се прави? Вариантите не са три, нито два, а само един. Тоест - каквото и да се случва като юридическа трансформация на собствеността, по никакъв начин не трябва да се пипа спортната идентичност на ЦСКА. С други думи – историята, традицията, поколенията и постиженията, превърнали четирите свещени букви в морална Библия за милиони българи. В тази насока има две фундаментални гаранции – публиката и златната шампионска звезда. Където са те, там е ЦСКА (София), там е ЦСКА (България)!

Ако е вярно, че марката „ЦСКА“ е стопирана и блокирана от НАП заради безкрайните нарушения на „боклуците“, то няма никакъв проблем този символ да бъде прехвърлен на следващия легитимен собственик. А с родовия знак естествено си върви и всичко останало от фамилната биография – титли, купи, финали, полуфинали, герои и провали.

В живота има съкровени стойности, които носят вечност независимо от формалните белези, опаковки или регистрации. Всеки знае кои са родителите му и къде е видял за първи път слънцето, независимо от промените на фамилия, паспорт или гражданство. С две думи – спортната идентичност се дава от любовта на хората, а не от Търговския закон. Затова – никакъв компромис, никакво отстъпление нито на милиметър от Храма в Парка на свободата! ЦСКА няма цена, а истинските „армейци“ никога няма да се съгласят да платят с душите си и паметта на бащите си.

И сега няколко думи за външните врагове и вътрешните кретени, размахващи като димна завеса „лицензите“ на „боклуците“. Видяхте ли за какво са влезли във великия български клуб? Да въртят мръсното си тото, да играят счетоводни номера по системата „от единия джоб в другия“, да раздуват разходите, да манипулират трансферите и в крайна сметка - да търгуват с неуспеха и да продават титлите. А сега ни стоварват върху главите 35 милиона лева дългове?! Да си ги плащат или да отиват в затвора!
Това не е проблем на социалната общност „ЦСКА“, а на фирмената структура „Титан АС“. И тъй като държавата е натрупала страшно много грехове в процеса на 23-годишния геноцид срещу „Армията“, без забавяне трябва да подкрепи изхвърлянето на „боклуците“ от Борисовата градина и да предостави марката на един нормален собственик. Това не е адвокатски казус по Търговския закон, а отворена обществена рана. Ако новите управляващи се съмняват, да си спомнят откъде тръгна съпротивата срещу режима на Бойко Борисов. От сектор „Г“, по-точно на мача ЦСКА – Берое през ноември 2012-та, когато червената агитка започна да скандира срещу бившия силовак от СИК.

Има ли мъдра воля, решение се намира за всеки проблем от особена национална и социална важност. А едва ли някой ще отрече, че съдбата на ЦСКА засяга много хора? Освен това сега е моментът държавата да покаже, че не е майчица само за Подуяне и мащеха за останалите данъкоплатци. Картината е много ясна – в Левски са харчили не по-малко, но „сините“ винаги са били на специален режим като казионен тим. Най-напред Чорни изля стотина милиона срещу монопола на първия и единствен на времето GSM-оператор, осигурен му от правителството на Иван Костов. След това Бойко Борисов изпрати руската банка и обеща „Газпром“, без да броим тото-номерата на комисаря Иво Тонев и петродоларите за „Герена“ също по държавна поръчка.

Дошло е време и ЦСКА да получи своя шанс като значима национална, социална и възпитателна институция, символизираща Българската армия. Двойният стандарт и престъпленията на управляващите към 31-кратните шампиони са толкова много от Андрей Луканов до Бойко Борисов, че помощта за избавление от „гърнетата“ и нова регистрация е съвсем дребна компенсация. Ако на „Дондуков“ №1 не го разберат, този път те ще платят сметката. Далеч преди да са изтекли 90-те дни, отпуснати на новото правителство от „Орлов мост“...

И няколко думи за „буквата“ и „члена“. Най-напред да си дадем сметка какво у нас е като хората, че да искаме британски правила във футбола? Всеки регламент е предпоследен - от парното до екологията, а всеки закон е подсладен от съответните подзаконови актове за удобна употреба от силните на деня. Да погледнем обаче към футбола. Какво толкова ще се случи при една юридическа трансформация на ЦСКА при положение, че почти всички родни клубове са били преименувани, обединявани и разделяни по десетина пъти през последните 60-70 години?

„Сините“ носят етикета Левски-Спартак-Динамо-Витоша във фамилната хроника без това де се отразява на клубната им генетика. „Белите“ са били Ударник, Строител, ЖСК-Славия, Локомотив (Сф) – също. Да не говорим за пловдивските и варненските клубове. И до ден-днешен феновете на Черно море скандират старото име на своя отбор – Тича, но всеки знае, че става дума да един и същ корен.

Запознатите по-дълбоко с нашия футбол отлично знаят, че формалната регистрация и на ЦСКА, и на Левски по никакъв начин не следва плътна юридическа линия. При „армейците“ нишката се къса между „идеалната цел“ по Закона за лицата и семейството при Вальо Михов и Любо Пенев плюс Васил Божков. При „сините“ историята е още по-мътна, защото няма черно на бяло документация, доказваща книжната връзка между Левски-Спартак при МВР, Витоша, ФК Левски на Петър Петров (Кучето) и Левски-1914. И какво от това, след като хората припознават и обичат ЦСКА - от Нако Чакмаков и Димитър Якимов до Христо Стоичков, и Левски – от Валяка до Гунди и Гиби? Останало е формалност за нотариус...

Да отчетем и това, че евентуалният трансфер на лиценза от Ловеч към „Армията“ съвсем няма да е прецедент. В момента в „А“ група се подвизават поне четири клуба с делегирани пълномощия. Преди десетина години „Локомотив“ (Пд) наследи правата от „Велбъжд“ (Кн). Малко по-късно Черноморец взе тапия от Вихър (Айтос), а в по-близки години Ботев (Пд) се възползва от жеста на Металик (Сопот), за да се измъкне от мъртвата хватка на Христолов. А дали някой се сеща, че актуалният носител на купата Берое всъщност е съвсем различен от формална гледна точка от „оригинала“ в селските групи? Но няма мое, няма твое – всичко е Берое!

Наясно съм, че ЦСКА е друга планета и омразата към ранения гигант е огромна. За всичко обаче има решение, но вариантът е само един – и преди, и сега ЦСКА е ЦСКА! Дори да тръгне по своята Голгота като Глазгоу Рейнджърс, пак ще бъде Бог, Вяра и Храм с трите шампионски звезди на иконата.

» Източник: "Спорт1"

ГА, ти на тая кочина храм ли казваш? Смешко !
 0    0
Изпратено от Анонимен на 12 юни 2013 15:58. |
ГА, ти на тая кочина храм ли казваш? Смешко !
И сега какво излиза - за да се...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 12 юни 2013 08:32. |
И сега какво излиза - за да се спаси комунистическия урод, се жертват два отбора - Литекс отива в Б група, а Чавдар Етрополе се закрива.
Прибавете към този списък и Пирин, Сливен, без малко Черноморец ...

И цялата тази машинация се прави за да не се платят дължими суми към държава, треньори, футболисти, менаджъри ....

А пък после защо ви наричат "червени боклуци" ...
hahahaha
Изпратено от Анонимен на 12 юни 2013 09:21. |
Нещо май си се объркал, не "червени боклуци", а пернишки боклуци!!! точно пернишките боклуци трябва да плащат задълженията и по-конкретно Титан. ЦСКА тук няма нищо общо
Абе не знам кой се е объркал, ...
Изпратено от Анонимен на 12 юни 2013 13:43. |
Абе не знам кой се е объркал, но ако беше както ти казваш - нямаше нужда да се правят подобни шменди-капели съвместно с Литекс.
Последно
 0    0
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 18:45. |
ЦСКА (София) със седалище в село Микре...
ВАФЛЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРОИДИ...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 14:52. |
ВАФЛЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРОИДИОТИ

- ИДИОТИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.
- 2008 г. - НЯМА ВИ В ЕВРОПА.
- 2009 г. СТЕ 48-ми - ПОСЛЕДНИ!
- 2010 г. СТЕ 42-ри.
- 2011 г. ВИ НАЕБАХА ОЩЕ В ПЪРВАТА СРЕЩА!
- 2012 г. ЯДОХТЕ КУРА НА ДЕБЮТАНТА В ЛИГАТА. ДАЖЕ НЯМАТЕ И ПОБЕДА НАД ТОЗИ СЛАБАК.
- 2013 г. ОТНОВО СЕ ОЧЕРТАВА, ЧЕ НЯМА ДА ВИ ИМА В ЕВРОПА.
- ДОРИ И АЗ Алкмаар и БАТЕ Борисов СА ПО-ДОБРЕ ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ В ЕВРОПА ОТ ВАС.
- ФИНАНСОВИ НЕЩАСТНИЦИ СТЕ.
....... ИМАЛИ НЯКАКВИ ЕПИЗОДИЧНИ ПОБЕДИ С/У ЛИВЪРПУЛ И Т.Н., ЧЕ ТЯХ И КУЦО И САКАТО ГИ БИЕ, КАМО ЛИ СЛАБАЦИ, КАТО ПРАСЕТАТА :))))

- В ЗОРАТА НА КОМУНИЗМА КОМУНИСТИТЕ ВИ СЪЗДАДОХА И НАРЕКОХА ЦСКА.
ТОГАВА ВЕЧЕ ИМАШЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦСКА В КОМУНИСТИЧЕСКА МОСКВА!
- КОМУНИСТИТЕ ВИ ДАДОХА ЧЕРВЕНИЯ СИ ЦВЯТ!
- КОМУНИСТИТЕ СИ СЛОЖИХА И ПЕТОЛЪЧКАТА В ЛОГОТО ВИ!
- ЛУПИ И ЕДНОМЪДИЯ ВИ НАПРАВИХА ЕВРОИДИОТИ, А СЕГА И ТИТАН-ните СА НА КРАЧКА ОТ „УСПЕХА”!
- БЪЛГАРИЯ СЕ НАДЯВА БОРИСОВ И ИВАНОВ ДА ВИ ДОВЪРШАТ!
- НАРОДЪТ ВИ НАРЕЧЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!
- АБРЕВИАТУРАТА „ЦСКА” ВЕЧЕ Е АБСУРД!
;)
Вафлени комунистически ...
Изпратено от Анонимен на 13 юни 2013 13:36. |
СТРАХОТЕН КОМЕНТАР БАТЕ!!! ПИШЕШ ТОЛКОВА ПАТЕТИЧНО И НАДЪХАНО, ЧЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ НЯКОЙ ТИ ПОДСКАЗВА /примерно/!!! НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ПО ТЕЗИ СПОРТНИ САЙТОВЕ! ТИ СИ ГОТОВ, ИЗПЕЧЕН, ИЗЛЯТ ГЕРБАДЖИЙСКИ Д Е П У Т А Т!!!
!!!!
Изпратено от Анонимен на 12 юни 2013 09:23. |
Евроидиотите са само едни бе, педалче недоносени. Всички грамотни хора знаят, че това са ония от Подуене!!! А ти преди да пишеш си вземи хапчетата и прочети поне една книга...
СЪРБИ ЛИ, СЪРБИ ЛИ ТЕ ДУПЕНЦЕТО ПЕДАЛЧЕ НЕДОЕБАНО?
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 15:46. |
АКО ТЕ БОЛЕШЕ ПЕДАЛСКОТО АНУСЧЕ, КОЛКОТО ТЕ СЪРБИ – ДОСЕГА ДА СИ УМРЯЛО ОТ БОЛКА, ПЕДАЛЧЕ НАСРАНО!
Еби, Жоре, еби! С гол гъз виб...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 13:28. |
Еби, Жоре, еби!
С гол гъз вибратора на самоебачката еби!
Малко лубрикант сложи
и пак - еби, еби!

Вярно е - анусът ти кърви,
но ти не спирай, а еби !
Някой излъгал ви е, че сте хуманоиди,
а вие сте просто червени хемороиди!

Еби, Жоре, еби!
За червената харизма си мисли
и една водна клизма си врътни!
И когато анусът отново те сърби -
яхвай самоебачката и еби, еби!

А когато самоебачката не помага
едно сиропче си глътни веднага!
Ще се почувстваш толкова добре
сякаш фен на "Левски" те ебе!

Сиропа бързо изхвърли,
с капки за нос го замени!
После се наведи
и палците на краката си хвани!
Задника си разтвори
и синия кур поеми !

Гоше, не се ослушвай ти -
гащите веднага си свали!
На синия кур се надени
и като свиня квичи!
НОВОТО НАСИРАНЕ НА ГЬОНСУРАТ Т...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 13:27. |
НОВОТО НАСИРАНЕ НА ГЬОНСУРАТ ТАНАСООГЛУ

СТРАНЕН ШУМ СЕ НОСИ В МРАКА, ТЪП ЧОРБАР КЛАВИШИ ТРАКА.

ТРАКА-ТРАКА, ТРАКА-ТРАКА НЕРВНО СМУЧЕ СИ МУСТАКА И СЕ ЧЕШЕ ПО ТАШАКА.

НОВ ПАСКВИЛ ТВОРИ ФАТМАКА, НОВА МЕДИЙНА АТАКА, ХАРАКТЕРНА ЗА ГЛУПАКА.
ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРОИД...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 13:26. |
ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРОИДИОТИ

- СЛЕД ОКУПАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ КОМУНИСТИТЕ ВИ СЪЗДАДОХА.
ТОГАВА ВЕЧЕ ИМАШЕ СЪЗДАДЕН СЪЩИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОР В КОМУНИСТИЧЕСКА МОСКВА!
- КОМУНИСТИТЕ ВИ ДАДОХА ЧЕРВЕНИЯ СИ ЦВЯТ!
- КОМУНИСТИТЕ СИ СЛОЖИХА И ПЕТОЛЪЧКАТА В ЛОГОТО ВИ!
- ЛУПИ И ЕДНОМЪДИЯ ВИ НАПРАВИХА ЕВРОИДИОТИ!
- БЪЛГАРИЯ СЕ НАДЯВА БОРИСОВ И ИВАНОВ ДА ВИ ДОВЪРШАТ!
- НАРОДЪТ ВИ НАРЕЧЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!
- АБРЕВИАТУРАТА ВИ ВЕЧЕ Е АБСУРД!
;)
СЪРБИ ЛИ, СЪРБИ ЛИ ТЕ ДУПЕНЦЕТО ПЕДАЛЧЕ НЕДОЕБАНО?
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 15:47. |
АКО ТЕ БОЛЕШЕ ПЕДАЛСКОТО АНУСЧЕ, КОЛКОТО ТЕ СЪРБИ – ДОСЕГА ДА СИ УМРЯЛО ОТ БОЛКА, ПЕДАЛЧЕ НАСРАНО!
И сега какво излиза - за да се...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 10:25. |
И сега какво излиза - за да се спаси комунистическия урод, се жертват два отбора - Литекс отива в Б група, а Чавдар Етрополе се закрива.
Прибавете към този списък и Пирин, Сливен, без малко Черноморец ...

И цялата тази машинация се прави за да не се платят дължими суми към държава, треньори, футболисти, менаджъри ....

А пък после защо ви наричат "червени боклуци" ...
Танасоглу, Чорбата ще играе въ...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 19:54. |
Танасоглу, Чорбата ще играе във В група, а стадионът му, наречен КОЧИНА, ще бъде изоран и ще бъде засадено цвекло, което да служи за суровина на захарните заводи на спасителя от Микре ! Чорбарите могат да бъдат използвани в селскостопанските работи по прибиране на реколтата !
Медиите в Испания твърдят, че ...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 13:51. |
Медиите в Испания твърдят, че ако в България пропадне сделката между ЦСКА и Гриша Ганчев, БарЦелона ще се слее с ЦСКА и българския тим ще се превърне в интернационален шампион.
Ще стане единствения тим в сета, който е бил Шампион на две държави, дори в някои години и едновременно !
МНОГО СИ ОСТРОУМЕН.НА МАЙКА ТИ...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 17:14. |
МНОГО СИ ОСТРОУМЕН.НА МАЙКА ТИ У ПУТКАТА ГОВЕДО НЕЩАСТНО
A NA TVOITA 7 PATI,OSTE 7 V US...
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 12:25. |
A NA TVOITA 7 PATI,OSTE 7 V USTATA TI MINETCHIYO.
Нещо изнервен ми изглеждаш ?...
Изпратено от Анонимен на 11 юни 2013 10:26. |
Нещо изнервен ми изглеждаш ?
ЦУРА със СИН КУР в АНУСА...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 11:13. |
ЦУРА със
СИН
КУР в
АНУСА
CURA-MAIKA TI-KURVATA SIN LEPI...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 12:02. |
CURA-MAIKA TI-KURVATA SIN LEPILAR I SPERMOIAD ARMEISKI KUR V GAZA I PUTKATA.....MDAAAAAAAA
CURA-MAIKA TI-KURVATA SIN LEPI...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 12:02. |
CURA-MAIKA TI-KURVATA SIN LEPILAR I SPERMOIAD ARMEISKI KUR V GAZA I PUTKATA.....MDAAAAAAAA
Защо пишеш на майчиния си турс...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 19:56. |
Защо пишеш на майчиния си турски, рязана чорбарска мършо ? Да те изчукат 1000 анадолски манафа без вазелин !
Д-Р ХАУС:
 0    0
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 11:11. |
Извинявайте, кога се учердява ФК "Тумор" за да си внеса членски внос и да си купя карта за посещение на мачовете му ?
FK-KALAFKA-TUMOR-KENEFSKI EDNO...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 12:05. |
FK-KALAFKA-TUMOR-KENEFSKI EDNO I SASHTO....MDAAAAA
Докога БФС ще търпи тумора на ...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 11:09. |
Докога БФС ще търпи тумора на българския футбол ЦСКА ?!?!

ЦСКА затриха отбори като Пирин Благоевград, Сливен, почти успяха с Черноморец, а сега идва ред и на Литекс.

Имали задължения за над 30 млн. лева ! А как тогава "синьото" БФС им дава лиценз ?
варианта е само един - окръжни...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 09:25. |
варианта е само един - окръжните групи! закривайййй!...
Аз предлагам ЦСКА да се слее с...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 08:41. |
Аз предлагам ЦСКА да се слее със всички отбори в "А"група, а ако това не е достатъчно - да се използват и някои тбори от "Б" група.
Така иконата на българския футбол ще е винаги шампион поради липса на второ място в първенството.
И може някой път да попадне в групите на Шампионската лига.
BRAVO JORE PRODALJAVAI VSE TAK...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 09:03. |
BRAVO JORE PRODALJAVAI VSE TAKA DA EBESH S OSTROTO SI SPRAVEDLIVO PERO SINIATA MANGALSKA,PEDALSKA LEPILARSKA SGAN !!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОНЕЖЕ ТЕБЕ ТЕ ЕБЪТ РЕДОВНО И ...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 09:24. |
ПОНЕЖЕ ТЕБЕ ТЕ ЕБЪТ РЕДОВНО И ЗАТОВА САМО ЗА ЕБАНЕ МИСЛИШ, НАЛИ? ХУБАВО ЛИ ТИ Е С КУР В ГЪЗА!
BRAVO JORE PRODALJAVAI VSE TAK...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 09:03. |
BRAVO JORE PRODALJAVAI VSE TAKA DA EBESH S OSTROTO SI SPRAVEDLIVO PERO SINIATA MANGALSKA,PEDALSKA LEPILARSKA SGAN !!!!!!!!!!!!!!!!!
IZMAMATA
 0    0
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 00:23. |
Добро утро! Днес е 10 юни 2013 г. Погледанто исторически днес е пети или шести ден от началото на дискусията как ПФК ЦСКА АД да бъде преобразувано в ново дружество, като публично се обсъжда какви са възможностите кредиторите на дружеството да не получат нищо от настоящото АД и разбира се как да нямат основание за претенции към новото дружество. Интересен е казуса, защото е първия случай в който публично се обсъжда подобна схема. Дори замесените страни не се притесняват да се обърнат към половината български народ /цесекарите!/ с молба за съчувствие, разбиране и подкрепа. Изобщо не се притесняват, че става дума за измама в особенно големи размери и с огромни отрицателни последствия за обществото ни.
Да се абстрахираме за малко от тази "футболна" многомилионна измама и да потърсим сравнение с един хипотетичен пример от бизнеса и правната уредба? Нека приемем, че става дума за индустрия в която функционират 4-5 големи фирми, 10-12 средни и 20-30 по-малки регионални конкуренти. Цялата индустрия произвежда един продукт "Х" и го продава на пазара при равни други условия. Един хубав ден става ясно, че една от големите фирми работи с огромни задължения напрупани най-вече от лошо управление и нереално високи заплати за работниците на фирмата, които произвеждат продукт "Х". Тази фирма дължи 20-30 милиона на кредиторите си. За тези суми са издавани фактури, внасян е ДДС, възстановяван е ДДС, начислявани са осигуровки и т.н. Без значение от структурата на дълга, собствениците на фирмата решават да прехвърлят всички ликвидни активи в ново дружество - със съдействието на един от конкурентите си в бизнеса. Правят това, прехвърлят дяловете на дружеството на един циганин пред нотариус и щастливи от развръзката отиват в "новата" фирма да продължат участието си в бизнеса. Просто бизнес, нищо лично. Държавата да пие една студена вода, кредиторите да се оправят, а потребителите на продукта "Х" не им пука, защото за тях е важно миналото, успехите, историята, харизмата и т.н. Всички са щастливи.
Да се върнем към случая на ПФК ЦСКА АД. Точно същото се случва в момента с този клуб, такава измама подготвят там и не се притесняват да огласят публично действията си, защото са абсолютно убедени в безсилието на държавата, институциите и закона.
В друг случай уважавания главен прокурор на републиката би се самосезирал за огромната далавера и веднага би разпоредил проверка на случая. Не и в случая на ЦСКА и Гриша Ганчев, защото вероятно се притеснява да не му извадят червата и да го обесят с тях. Нали Гриша Ганчев така заплашваше директора на НАП, когато си позволи да го провери за източване на ДДС и синчето му беше арестувано, а в последствие бе повдигнато и обвинение. Другите пък (Титан) са съдени за рекет и изнасилване и вероятно прокурорите са притеснени да не им се случи случка. Какво тук значат няколко си милиона лева загуба (КРАЖБА!) за държавните служители? Нима преди четири години Мургина не издаваше всеки път бележки за липса на задължания към НАП от страна на ЦСКА, когато в същото време такива съществуваха, но в БФС и лицензионните комисии дружно си затваряха очите за невярните документи. Нима НАП не подписа споразумение с ЦСКА за разсрочване на задълженията им? Е, и какво от това? Да, незаконно е, а УЕФА отнемат лицензи за това. Да, ЕК наказва държави, които оказват нерагламентирана публична помощ на частни дружества, но какво от това? ЦСКА е над законите от 1948 г. и никой няма намерение да каже дори "гък" в случая. Репутацията на Гриша Ганчев и гърнетата е толкова желязна, че държавните мъже са абсолютен пас. Оправданията им винаги са скрити в такива случаи зад "големия обществен интерес", но това са само празни приказки. Всички знаем, че в България стотици фирми с милиони дългове се източват и в последствие се прехвърлят на цигани или на възрастни хора. Това се прави с цел да се облагодетелстват в особенно големи размери собствениците на "закъсалата фирма". Те не мислят за заплатите по 20 хил.евро на служителите си, а се оплакват, че такива са били условията и времената. Вместо да се разплащат с кредиторите си, те са трупали допълнително задължения и са плащали космически заплати. Да, потребителите са консумирали продукта, но в крайна сметка всички българи ще им плащат сметката. Нещо повече, създава се прецедент, който ще насърчава други дружества да решават така проблемите си. Какво пречи на една фирма да натрупва задължения години наред и накрая просто да остави кредиторите си с пръст в уста? Нищо. Напротив, за много българи това ще е тарикатски ход, генеално решение на проблема ЦСКА и вечна признателност към "спасителите" на ЦСКА. В такава държава и при такова управление на публичния интерес живеем. Главният прокурор и послушниците му биха оформили сами документите по измамата ЦСКА, те не се интересуват от публичния интерес. Няма да се самосезират, нито дори някой луд да ги информира по случая (макар да не е необходимо, защото дискусията за измамата е то ТВ, медии, радиа, т.е. публична!) те ще си затворят очите. Решението е взето, трябва да се спасява ЦСКА на всяка цена и нищо друго няма значение. БФС ще им съдейства, защото идва време за конгрес и всеки глас е нужен да се запаси прословутата власт във футбола. Те няма как да обяснят пред УЕФА тази измама и ще крият всичко до последно на всяка цена. Медиите жално следят дискусията, а спортните журналисти са толкова неокмпетентни, че дори не се сещат да задават важните въпроси за измамата! Дори свръх чувствителния Бареков няма да обели дума по въпроса, защото за него много по-важно е кой циганин е хвърлил торба с лайна по екипа му. Мая Манолова няма да сезира прокуратурата и ДАНС, защото БСП и ДПС се интересуват само от политически далавери. Те организират такива, за да може хора като Гриша Ганчев и Нора Ананиева да въртят ДДС и да правят публични измами. ГЕРБ също ще си траят, защото Фидосова и мъжът и са на хранилка в дружеството Титан - собственик на ЦСКА и участник в измамата. Атака, Яне, Костов и другите принципно силно ангажирани с народните интереси политически партии и лидери също няма да вземат отношение по случая, защото нямат интерес и няма да спечелят трохи политически дивиденти от измамата. И какво остава за редовния данъкоплатец, освен да следи събитията и при възможност да се включи в далавера. Погледанато икономически така стоят нещата в бедната ни Родина днес 10 юни 2013 г. Честито на победителите и горчиво!
istinata
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 09:43. |
Ходи и се прегледай, момче. Или смени наркотиците, тези не ти действат добре
И защо да ходи да се прегледа?...
Изпратено от Анонимен на 12 юни 2013 00:53. |
И защо да ходи да се прегледа? Нима не е казал нещата такива каквито са? Колко фирми в България ги източват по същия начин? За фирмите има фалит, ама ако отделния гражданин е длъжник на "Топлофикация" той няма право на фалит и ще го гонят до дупка. Очевидно сделката с ЦСКА е напълно законна, но е факт, че големите фирми могат да правят каквото си искат с дълговете, а редовите граждани падат под ударите на същите тия закони. Домуза го каза в прав текст - какъв интерес ще имат другите собственици да си плащат дълговете, щом е толкова лесно да се сливаш с отборите от А група и винаги да започваш на чисто?!
ИСТИНАТА НЕ Е ЛИЦЕПРИЯТНА, НАЛ...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 15:33. |
ИСТИНАТА НЕ Е ЛИЦЕПРИЯТНА, НАЛИ?
Хайде, Прасчо, опитай се да обориш написаното, а това за "дрогата" го кажи на такива идиоти като този, когото виждаш в огледалото.
Ако ги изпратят в Москва,ГА по...
 0    0
Изпратено от Анонимен на 09 юни 2013 22:12. |
Ако ги изпратят в Москва,ГА по-бързо със самолет. И ме ушийте червен костюм.Те, така и така ще го приберат при онези пациенти с празния поглед.Сложете му табелка с името.
KARMAZA BAIYRIYK/ASKER GAN4EV
 0    0
Изпратено от Анонимен на 09 юни 2013 18:59. |
DA VI PRIBIRAT BA6TITE VI OT MOSKVA.I DA VI PRA6TAT v G.U.L.A.G.-IZMET KOMUNISTI4ESKA
KARMAZA BAIYRIYK/ASKER GAN4EV
 0    0
Изпратено от Анонимен на 09 юни 2013 18:59. |
DA VI PRIBIRAT BA6TITE VI OT MOSKVA.I DA VI PRA6TAT v G.U.L.A.G.-IZMET KOMUNISTI4ESKA
KUR I KOV4EG ZA RODITELITE TI...
Изпратено от Анонимен на 10 юни 2013 09:08. |
KUR I KOV4EG ZA RODITELITE TI KLOSHARSKIKOMUNISTI4ESKI SIN NASRAN MANGAL,PEDAL I LEPILAR.....MDAAAAAAAAAA
DO MUSTAKATIA CIGANIN
 0    0
Изпратено от Анонимен на 09 юни 2013 18:53. |
NE SI TI DA KAZVA6 KVO 6TE STAVA.IZKARAI 50-60MILIONA I TOGAVA GOVORI,KOMUNIST DOLEN UMRI!ZAKRIVAI DIREKTIVATA NA BKP!
Автори

don balon

.

Лудогорец - Базел 0-0
Класиране Първа лига
2016-17
1. Лудогорец 60 60-17 43
2. Левски 48 36-15 21
3. ЦСКА-София 42 32-12 20
4. Локомотив Пд 37 31-25 6
5. Черно море 36 25-22 3
6. Дунав 35 28-27 1
7. Ботев 31 33-39 -6
8. Пирин 28 25-34 -9
9. Верея 27 20-30 -10
10. Берое 26 20-26 -6
11. Славия 24 26-39 -13
12. Нефтохимик 23 25-33 -8
13. Локомотив ГО 19 16-31 -15
14. Монтана 12 15-42 -27
Интервю

Иван Колев: Казаха ми да взема чужденци, защото са по-евтини

"Тренирахме на малки площадки, което не е сериозно за един професионален клуб", сподели бившият треньор на Локо ГО

Електричката: Може да съм на 41 години, но ми се играе още

Преборих злокачествен тумор, призна Здравко Лазаров

Начало | Коментари | Интервю | Анкета | За нас | Контакти | Реклама
Copyright © 2011 www.donbalon.eu
Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на ДонБалон, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.donbalon.eu. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.